Incendiu Mogosoaia : Incendiu uriaş la o hală din Mogoşoaia. Pompierii spun că ... / O hala de aproximativ 2.000 mp a luat foc.

Incendiu Mogosoaia : Incendiu uriaş la o hală din Mogoşoaia. Pompierii spun că ... / O hala de aproximativ 2.000 mp a luat foc.. Un număr de 15 autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările. Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Potrivit inspectoratului pentru situații de urgență, la fața locului intervin 15 autospeciale. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. O hală de aproximativ 2000 mp din mogoșoaia a luat foc.

Un număr de 15 autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. În prezent, acţionează 15 autospeciale de stingere. Actioneaza 15 autosp de stingere. Actioneaza 15 autosp de stingere.

Incendiu violent în zona Mogoșoaia. Intervin 15 ...
Incendiu violent în zona Mogoșoaia. Intervin 15 ... from pasarica.eu
15 autospeciale sunt la fața locului și acționează pentru a stingerea incendiului. Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Fumul se vede de la depărtare 1 min read. Peste 100 de pompieri duc o luptă contracronometru pentru stingerea incendiului care. Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale pentru a lichida incendiul. Un incendiu de proporții a izbucnit, sâmbătă, în mogoșoaia. Ora 17.00 incendiu la o hală de la mogoşoaia cu degajări mari de fum; Echipajele de intervenţie au fost suplimentate.

Ora 17.00 incendiu la o hală de la mogoşoaia cu degajări mari de fum;

Incendiu la o hală din mogoșoaia. O hală de aproximativ 2000 mp din mogoșoaia a luat foc. În jurul halei nu sunt locuințe, dar există foarte multă vegetație. Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbără, lângă bucurești, la o hală de aproximativ 2 000mp din mogoșoaia. Click desktop articole 300x250 p2. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Focul a cuprins înreaga clădire, de 2.000 de metri pătrați. Incendiu de proporții în mogoșoaia. Potrivit mediafax, arde o hală pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Update incendiu uriaș la mogoșoaia. În hala de la mogoşoaia sunt depozitate componente cu care se realiza mentenanţa la avioane în interiorul halei de la mogoşoaia, unde a izbucnit sâmbătă un incendiu, se găsesc depozitate componente cu care se realiza. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum. Actioneaza 15 autosp de stingere.

„incendiu major produs in mogosoaia, str. Incendiu hala in mogosoaia, aprox 2000 mp. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum. O hală de mari dimensiuni, circa 2000mp, arde mistuitor, iar norii cenușii de fum se pot observa de la sute de metri depărtare. Incendiu la o hală din mogoșoaia.

Incendiu violent la o hală de lângă Capitală!
Incendiu violent la o hală de lângă Capitală! from www.ziuaconstanta.ro
Incendiu hala in mogosoaia, aprox 2000 mp. De asemenea, firma desfășoară activități de prelucrare a metalelor și a rășinei. Potrivit inspectoratului pentru situații de urgență, la fața locului intervin 15 autospeciale. Incendiu de proporții în mogoșoaia. Ora 17.00 incendiu la o hală de la mogoşoaia cu degajări mari de fum; Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale pentru a lichida incendiul. În prezent, acţionează 15 autospeciale de stingere. Un incendiu de amploare a izbucnit sâmbătă, 14 august, în jurul orei 16.30, la o hală de depozitare din comuna mogoșoaia, județul ilfov.

Incendiu hala in mogosoaia, aprox 2000 mp.

Focul a cuprins înreaga clădire, de 2.000 de metri pătrați. Posibilitatea de propagare a focului este ridicată, au anunțat autoritățile. Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbără, lângă bucurești, la o hală de aproximativ 2 000mp din mogoșoaia. În prezent, acţionează 15 autospeciale de stingere. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum. 'nu are implicații asupra a ce facem azi'. Echipajele de intervenţie au fost suplimentate. În aceste mometne acţioneaza 15 autospepciale de stingere a incenddiului. Incendiu lângă bucurești, la mogoșoaia (sursa foto: Un incendiu de proporţii a izbucnit sâmbătă în mogoşoaia. Potrivit primelor informaţii, arde o hală pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. De asemenea, firma desfășoară activități de prelucrare a metalelor și a rășinei. O hala de aproximativ 2.000 mp a luat foc.

Ora 17.00 incendiu la o hală de la mogoşoaia cu degajări mari de fum; În prezent, acţionează 15 autospeciale de stingere. Un incendiu violent a izbucnit sâmbăta seara la o hală din mogoşoaia, ilfov. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara la mogoșoaia, în apropierea capitalei. Potrivit primelor informaţii, arde o hală pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi.

ULTIMĂ ORĂ: Incendiu uriaş la o hală din Mogoşoaia ...
ULTIMĂ ORĂ: Incendiu uriaş la o hală din Mogoşoaia ... from storage0.dms.mpinteractiv.ro
Un incendiu de proporții a izbucnit, sâmbătă, în mogoșoaia. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Incendiu de proporții în mogoșoaia. Potrivit primelor informații, arde o hală pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Potrivit mediafax, arde o hală pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. În jurul halei nu sunt locuințe, dar există foarte multă vegetație. Există riscul ca focul să se extindă. Un incendiu de mari proporții a izbucnit, sâmbătă la amiază, în mogoșoaia, ilfov.

„incendiu major produs in mogosoaia, str.

Un incendiu de amploare a izbucnit sâmbătă, 14 august, în jurul orei 16.30, la o hală de depozitare din comuna mogoșoaia, județul ilfov. Ora 17.00 incendiu la o hală de la mogoşoaia cu degajări mari de fum; O hală de aproximativ 2.000 mp din mogoșoaia arde generalizat și există posibilități de propagare a focului. În prezent, acţionează 15 autospeciale de stingere. Un număr de 15 autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările. La fața locului acționează 15 autospeciale de stingere. Posibilitatea de propagare a focului este ridicată, au anunțat autoritățile. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Echipajele de intervenţie au fost suplimentate. Un incendiu de mari proporții a izbucnit, sâmbătă la amiază, în mogoșoaia, ilfov. Incendiu de proporții în mogoșoaia. Focul a cuprins înreaga clădire, de 2.000 de metri pătrați. Pompierii spun că există riscul ca focul să se extindă.